Eco Klinik Wislanda

Eco Klinik Wislanda

Välkomna till ett nytt inlägg mina vänner. Jag vet att jag inte har vart aktiv på ett tag, men jag har anledningar till det som tyvärr är väldigt privata, men jag hoppas att ni kan förlåta mig ändå. Nu kommer det ett litet mer personligt inlägg och det jag ska berätta om idag är mina fötter och min fotsvamp och jag kommer även berätta för er om vart jag går på fotvård i Växjö.

Jag har haft problem med fotsvamp en större del av mitt liv och det har gjort att jag inte har vart så bekväm med mina fötter. Jag har gått på fotvård i Växjö hos Eco Klinik Wislanda för att få bort fotsvampen och det har fungerat i perioder. Jag har fått veta att jag har en typ av hy som inte ger sig om det är något som påverkar den. När jag har gått på fotvård i Växjö har mina fötter blivit bra i någon vecka, men sedan kommer fotsvampen tillbaka. Det är inte denna kliniks fel att fotsvampen kommer tillbaka, utan det är min hudtyp. Eco Klinik Wislanda gör ett fantastiskt jobb med mina fötter och det vet jag för att jag tidigare har testat andra kliniker och de lyckas inte få bort min fotsvamp alls. Jag vet att detta inte är ett ämne som man brukar prata om och de flesta tycker inte om det, men jag vill att detta ska bli mer accepterat i världen. Jag har inga problem med att dela med mig om detta och då tycker jag inte att ni ska skriva negativa kommentarer. Är det så att ni har problem med era fötter kan ni gärna dela med er av era erfarenheter. Ha det bra.  


Kommentarer är stängda.