En mycket bra bilverkstad

En mycket bra bilverkstad

Hej på dig och välkommen till min nystartade blogg. Anledningen till att jag gjorde denna bloggen var för att jag vill berätta om Skinnskatteberg bilverkstad som heter MH Service & Motorsport. Varför jag var där var för att min bil inte ville fungera som den skulle, men det löste dem utan problem.

Jag är väldigt nöjd över min nya bil som jag har köpt. Jag köpte den begagnad eftersom jag fortfarande är ung och inte har råd med en helt nyproducerad bil. Det har inte vart några problem med den förrän nu. Jag har haft den i två år men en dag började den låta konstigt och då blev jag lite orolig, därför satte jag mig i bilen och körde den till Skinnskatteberg bilverkstad så att de kunde kolla vad det var som var fel. När jag kom dit blev jag varmt välkomnad och det tyckte jag mycket om. De inspekterade hela bilen och försökte ta reda på vad det var som var fel, men de upptäckte problemet väldigt snabbt. Det var nämligen så att jag hade bytt däck för ett tag sedan helt själv och det kan ha vart dumt eftersom jag inte var hundra procent säker på vad jag gjorde. Det visade sig att ett av däcken satt löst och det var det som hade låtit hela tiden. De är väldigt farligt köra med ett däck som sitter löst och jag har bestämt mig att åka till Skinnskatteberg bilverkstad nästa gång jag ska byta dessa däck. Jag är glad att de upptäckte detta felet så att jag inte skulle vara en fara för mig själv och andra trafikanter. Nu kör jag runt säkert på vägarna och det är så det ska vara.


Kommentarer är stängda.