För dig som älskar att pyssla

För dig som älskar att pyssla

Hej och välkommen hit till min blogg och ännu ett inlägg! En fin dag som denna hade jag tänkt tipsa er om en scrapbutik i Båstad som jag upptäckte ganska nyligen, den heter Scrapart och hade ett stort utbud med pyssel.

Jag har alltid varit personen som älskar att arbeta med mina händer, vilket har gjort att jag även har blivit ganska bra på det med tiden. Nuförtiden spenderar jag väldigt mycket av min fritid på pyssel, framförallt för att även mina barn älskar det. Vi kan sitta i flera timmar och bara pyssla tillsammans. Som ni kanske förstår går det åt en hel del material, vilket gör att jag måste köpa nytt ganska ofta. Senast när jag skulle köpa nytt material vände jag mig till en scrapbutik i Båstad som jag aldrig har besökt tidigare, jag upptäckte den faktiskt bara någon dag innan det. Eftersom jag aldrig hade varit där tidigare visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, men nu i efterhand kan jag meddela er om att det var en riktigt bra butik för den som älskar att pyssla. Jag hittade mycket nya saker som jag och barnen kunde pyssla med. Alla produkter som jag hittade var dessutom riktigt fina och av bra kvalité. När jag väl var inne i butiken fick jag jättebra hjälp med att hitta allt det jag var ute efter, vilket jag verkligen uppskattade. Det här är en scrapbutik i Båstad som jag kan rekommendera starkt till alla er där ute som älskar att pyssla, hos dem tror jag verkligen att ni kommer hitta allt det materialet ni behöver för att kunna pyssla oavsett om det är seriöst eller på skoj.


Kommentarer är stängda.