Idag blir det hämtmat

Idag blir det hämtmat

Hejsan alla läsare! Nu börjar det likna något vädermässigt här uppe i Örnsköldsvik och det är med ett stort leende på läpparna som vi hälsar sommaren välkommen. Jag sitter just nu inne på mitt kontor och arbetar, lite tråkigt att vara inomhus men det finns inte så mycket att göra. Så fort det är lunch ska jag åka till en restaurang för att köpa med mig lite mat och sen sätta mig ute på terrassen och käka. Vi är ett gäng från jobbet som en dag i veckan brukar sticka iväg till en restaurang för att lyxa till det lite. I vanliga fall brukar vi inte ta med maten tillbaka hit men nu när det är så härligt väder och vi har en riktigt fin terrass så kände vi att det kan vara skönt att sitta här och äta istället. Min kollega ska komma in här alldeles strax och meddela vilken restaurang det blir idag och sen efter det ska jag kika lite på menyn för att se om det finns något som lockar. Jag är extremt sugen på en räkmacka men det ska nog mycket till om det finns på menyn, annars hade det varit gott med en krämig pasta. Det kurrar ganska bra i min mage så jag kan säga att det mesta hade funkat just nu. Att strunta i frukosten är inte så smart, speciellt inte när man börjar klockan sju på morgonen. Då är det många timmar utan någon mat, men det är bara att kämpa på. Det är inte ens en timme kvar innan jag får mig i mig lite mat och har jag klarat det hit så ska jag nog klara resten också. Nu ska jag faktiskt ta att jobba innan det vankas lunch, men jag önskar er en trevlig dag och arbeta inte för hårt. Ha det bra!  


Kommentarer är stängda.