Martinas mobila hårvård

Martinas mobila hårvård

Nu hoppar jag rakt in i inlägget. Jag vet att jag brukar ha en bra hälsningsfras, men nu är det slut på dem för ett tag. Det är svårt att komma upp med nya hälsningsfraser varje dag, men jag tror att det kommer upp nya snart. Jag har idag vart hos en frisör i Vänersborg och jag har gjort en stor förändring med håret.

Ni vet nog redan hur detta kommer sluta. Jag har alltid har riktigt långt hår, ända ner till svanken och idag gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag skulle bara gå till denna frisör i Vänersborg för att klippa mina toppar, men när jag väl satt där i stolen fick jag en impuls av att bara klippa av allt mitt hår. Jag sade detta till min frisör och hon blev lika förvånad som jag. Jag har gått dit i flera år och jag har alltid klippt topparna och ingenting mer. Hon lät mig tänka ett tag om jag verkligen tyckte att det var en bra idé, för håret växer inte ut så snabbt som man tror. Jag tyckte inte att jag behövde tid att tänka, för då skulle jag nog ångra mig. Jag gjorde som impulsen sade till mig och från att gå med hår ända ner till svanken till att det nästan nuddar axlarna var en väldig omställning för mig kan jag lova. När jag väl hade klippt det hos min frisör i Vänersborg så tyckte jag att det var jättefint, en timme efter ångrade jag att håret var borta, men nu inser jag hur snyggt det blev och hur skönt det är att ha kort hår. Nu ångrar jag verkligen inte att jag klippte av det. Jag tycker att man ska gå på sina impulser, för de flesta gånger leder det till något bra. Gör som jag och våga lite ibland. Ha det fint, hej då.  


Kommentarer är stängda.