Medial vägledning på distans

Medial vägledning på distans

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och att ni har en fantastisk dag. Min tanke för att göra den här dagen till den bästa är genom att skriva ett inlägg till er. Tanken är att det ska handla om den hjälpen jag har fått med medial vägledning i Falun. Förhoppningsvis är detta något ni kommer tycka det är intressant att läsa om.

Under en ganska lång period har jag känt mig lite vilsen, trots känslan har jag inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det kan bero på. Den tiden fick mig att prova på många olika saker med förhoppningen att hitta något som kunde hjälpa mig på banan igen. Något som jag ville prova, som jag trodde kunde hjälpa mig lite på vägen var medial vägledning i Falun. Därför började jag leta efter företag som erbjöd det. Jag hittade inget företag beläget i Falun som gav mig känslan som jag var ute efter, däremot hittade jag ett företag som arbetade på distans med detta. Företaget heter Glädje & Välmående, trots deras utgångspunkt på Gotland kunde jag ändå få deras hjälp. Jag fick nämligen en riktigt bra känsla av dem när jag läste på deras hemsida, jag fick känslan av att jag skulle få bra hjälp om jag vände mig dit. Självklart ville jag lyssna på min magkänsla så det var positivt att de erbjöd medial vägledning på distans. På så sätt kunde jag ge upp letandet efter företag som arbetade med medial vägledning i Falun just. I skrivande stund är jag otroligt glad över att jag lyckades hitta det här företaget, det är trots allt därför jag har fått den hjälpen jag var i behov av. Jag är väldigt tacksam gentemot det här företaget och den hjälpen jag har fått från dem, det här inlägget blir ännu ett tack till Glädje & Välmående.


Kommentarer är stängda.