Städservice för dig i Upplands-Väsby

Städservice för dig i Upplands-Väsby

Äntligen har jag hittat ett företag inom städservice i Upplands-Väsby som har hjälpt mig att städa. Jag har haft en pressad situation under flera månader och hemmet har närapå förfallit, i alla fall har det inte blivit någon ordning på städningen. Jag hade tänkt på ett tag om jag inte borde låta någon städfirma få städa, och så bestämde jag att det var nödvändigt och så fann jag ett företag som heter H & C Allservice AB. 

Min situation har inte förändrats. Det är ett nytt jobb som är boven i dramat. Jag har fått en chefsposition och jobbar minst 60 timmar i veckan. När jag kommer hem orkar jag inte att städa. Jag blev väldigt nöjd med utförd städning och så frågade personalen om jag var intresserad av att få hjälp med städningen varannan vecka, och så länge som jag behöver jobba så mycket som jag gör så är detta med att få hjälp med hemstädningen varannan vecka en bra idé och dyrt är det inte heller. Det kostar under 1000 kronor i månaden för en villa i min storlek att bli städad, det är väl investerade pengar. Jag vill rekommendera er alla som hade tyckt att det vore bra att få hjälp inom städservice i Upplands-Väsby att höra av er till H & C Allservice AB. Om ni är intresserade av att få hjälp utav detta städföretag så kan ni kontakta dem för ett kostnadsfritt hembesök, så kan ni tillsammans lägga upp en plan. Nu får ni ha en fin dag, solen skiner och det är lite kallt i luften, jag hade gärna tagit en promenad ifall jag haft tid till det. 


Kommentarer är stängda.